Assassin's Creed Origins'in %100 Türkçe Yaması Çıktı!

Ancak Odyssey çıkana kadar yama için ücret ödemeniz gerekiyor.

 Animus Projesi'nin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Assassin's Creed Origins %100 Türkçe yama projesi temmuz ayının sonlarına doğru bitmişti. Biz biraz geç gördük sevgili Oyungezerler kusurumuza bakmayın. Oyundaki en hafif yan görevler bile tamamen dilimize çevrilmiş.

Oyunun orijinal kopyalarında çalışan bu yama için Animus Projesi'ne Patreon benzeri bir sistem üzerinden bağış yapmanız gerekiyor. Türkçe yamanın yer aldığı sayfada "Yamaya erken erişim elde etmek için sitemizde aylık 3 dolar (veya üstü) veya tek sefer 5 dolar seçeneklerinden biriyle üye olduktan sonra sağ üstteki hesabım menüsü altındaki indirmelerim sayfasından tam sürüm yamayı indirebilirsiniz." demişler. Bununla birlikte sabırlı olurum, bekleyebilirim diyorsanız 5 Ekim 2018'den itibaren (yani Assassin's Creed Odyssey çıktıktan sonra) %100 Türkçe yaması ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

Kalabalık bir ekibin, bolca emek vererek ortaya çıkardığı yama yapılan yorumlara göre oldukça kaliteli olmuş. Origins'i henüz oynamadığım için projeye kefil olma şansım yok sevgili Oyungezerler, ancak çeviri ekibinde bu alanda tecrübeli isimleri gördüğümü de belirteyim. 

Origins'in DLC'leri için de çalışmaları devam ediyor bu arada, ancak halihazırda sadece ana oyun dilimize çevrilmiş durumda. 

Animus Projesi Ekibi'nin hedefinde son yılların en başarılı rol yapma oyunlarından Divinity Original Sin 2 de bulunuyor. Buna ek olarak Batman Arkham Knight'ı da dilimize çevirmeyi planlıyorlar.

ok-yay-hedefi-12-vuran-oyunlar

YORUMLAR
Parolamı Unuttum