Assassin's Creed: Codename Jade'in Açık Betası Başlıyor!

Bu yıl göreceğimiz ilk AC oyunu Mirage olmayacak

Ubisoft, Assassin's Creed serisinin yeni rotasını geçtiğimiz Eylül ayında açıklamıştı. Bu rotanın önemli parçalarından biri de, ücretsiz mobil oyun olan Codename Jade olmuştu. Antik Çin'de geçeceği açıklanan Codename Jade, 3 Ağustos itibariyle açık beta sürecine girmeye hazırlanıyor.

Kronolojik olarak Odyssey ve Origins arasına yerleşecek oyunda Qin Hanedanlığı konu alınacak. Oyuncuların tamamı kendi karakterini yaratabilecek ve yakın arkadaşlarının ihanetinin peşine düşecek. Ubisoft oyuncuların hikayede ilerledikçe daha büyük bir komployu çözeceğini ifade ediyor.

Ubisoft, geçtiğimiz aylarda beta sürecinin başlayacağını açıklamıştı. Oyunun betasına, iOS ve Android kullanıcıları katılabilecek. Lakin Ubisoft, oyuna belirli sayıda oyuncu alınacağını açıkladı. Beta sürecine seçilen oyuncular, e-mail üzerinden bilgilendirilecek. İlk grup, 27-31 Temmuz'da davetiyelerini alacak. Oyunun ön indirmesi 1 Ağustos'ta başlayacak ve seçilen katılımcılar Codename Jade'i 3-11 Ağustos arasında deneyim edebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum