Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour, Önümüzdeki Hafta Geliyor

Discovery Tour: Ancient Greece 10 Eylül’de bizlerle…

Assassin’s Creed Odyssey maceramız 2. ek paketin son bölümü ile birlikte nihayete ermişti. Ancak Odyssey için perdeleri indirme zamanı henüz gelmiş değil. Serinin bir önceki oyunu Origins için olduğu gibi Odyssey için de bir ‘Discovery Tour’ geliştirilmiş durumda; Discovery Tour: Ancient Greece önümüzdeki hafta bizlerle buluşacak.

Origins’in bir anlamda eğitici modu olarak değerlendirilen Discovery Tour’da eski Mısır’ı gezip görmek, herhangi bir aksiyona dalmadan, huzur içerisinde tarihi yerleri keşfetmek imkanı sunuluyordu.

Şimdi bunun bir benzerini Antik Yunan’da yapmak mümkün olacak. Ubisoft tarafından paylaşılan basın bülteninde, Discovery Tour: Ancient Greece’in 10 Eylül tarihinden itibaren Odyssey’e dahil edileceği ve oyuna sahip olanların bu içeriğe de ücretsiz olarak erişebilecekleri söyleniyor. Önceki oyunda da olduğu gibi, dileyenler ana oyunu almadan bu paketi tek başına almak imkanına da sahipler.


Bu modda, 29 bölgede 300 farklı merkez gezilebilecek. Felsefe, meşhur şehirler, günlük yaşam, savaş ve mit gibi değişik temalar seçilebilecek. İlerleme hissini yaşatabilmek için de 35 farklı avatar ve 15 farklı binek tercihi sunulmuş. Bunlar belirli görevleri yerine getirdikçe açılacaklar.

Mod, Origins’tekinden farklı özellikler de sunuyor. Her turun sonunda öğrendiklerinizi gözden geçirebileceğiniz bir kısım olacak. Ubisoft, gayet iddialı, “bugüne kadar yapılmış en interaktif 3 boyutlu Antik Yunan”ı inşa ettiklerini söylüyorlar. Bakalım bu iddialarında ne kadar haklılar; 10 Eylül’de göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum