Assassin’s Creed Odyssey’de Ücretsiz Hafta Sonu Kampanyası

3 gün boyunca gönlünüzce deneyebilirsiniz

Ubisoft, dönem dönem farklı oyunları için ücretsiz hafta sonu etkinlikleri düzenliyor. Bu sefer sıra Assassin’s Creed Odyssey’e gelmiş.

Assassin’s Creed serisinin bir yenilenme ihtiyacı duyduğunun dile getirilmeye başlandığı dönemlerde önce Origins, hemen peşine Odyssey ve son olarak da Valhalla geldi ve bu üçlemeyle seri yepyeni bir çehreye büründü diyebiliriz. Bizleri Antik Yunan’a götüren Odyssey, şahsen çok sevdiğim oyunlardan birisi olmuştu. 2018 yılında God of War ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarla rekabet edebilmesi de ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyordu zaten.

Daha önceki ücretsiz hafta sonu kampanyalarında olduğu gibi bu sefer de ilerlemeniz, satın almanız halinde oyuna aktarılabilecek. Yine önceki kampanyalarda olduğu gibi, bu sefer de ciddi bir indirim söz konusu.

Oyunun Gold versiyonu Ubisoft Store’da 112,25 TL’ye satılıyor. Bunun üzerine bir de kış indirimi kodunu kullandığınızda 88,55 TL gibi bir fiyata geliyor -ki ek paketleriyle birlikte 100-150 saat civarında bir oyun süresi sunduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bence çok çok iyi bir fiyat. Tabii bu akşam başlayacak Epic Games Store kış indirimlerinde kupon verilirse, orada daha avantajlı bir fiyata da alabilirsiniz, o yüzden beklemekte fayda var bence :)

Assassin’s Creed Odyssey’i şu anda Ubisoft Connect’ten ücretsiz olarak indirebilir, 19 Aralık akşamı 19:00’a kadar deneyebilirsiniz. Bugüne kadar oynamamışsanız, bu hafta sonu mutlaka bir şans verin derim, pişman olmazsınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum