Assassin’s Creed Valhalla, Çıkış Gününde Odyssey’i İkiye Katladı

Güzel bir başlangıç, devamı nasıl gelecek bakalım

Assassin’s Creed Valhalla, 10 Kasım’da Xbox Series X ve Series S’in çıkışına eşlik eden oyunlardan birisi olarak oyun severlerle buluştu. Ubiosft’un paylaştığı bilgiye göre bu çıkış seri için gayet başarılı bir çıkış oldu.

Valhalla, çıkış gününde kendisinden önce gelen Odyssey’in 2 katı kadar aktif oyuncu sayısına ulaşmış durumda. Ubisoft, yeni nesil konsolların satışıyla birlikte bu trendin devam edeceğini düşünüyor.

Ubisoft’un kurucu ortağı ve CEO’su Yves Guillemot, “Valhalla’nın oyuncular tarafından gayet olumlu bir şekilde karlışanmış olmasından dolayı mutluyuz ve ekip olarak ortaya koyduğumuz bu başarılı işle gurur duyuyoruz; Valhalla, bir önceki oyuna göre muazzam bir başarı yakaladı” diyor.

Guillemot, COVID-19 nedeniyle karşı karşıya kalınan tabloya rağmen oyunu 7 platforma çıkarmış olmalarından dolayı da gayet memnun. Yeni nesil konsollara, böyle bir oyun ile merhaba demek istediklerini, bu yeni konsolların donanım güçlerini yansıtan bir oyun yapmaya çalıştıklarını söylüyor. Tatil dönemi için de gayet uygun bir çıkış olduğu kanaatinde.

Valhalla, bazı teknik sıkıntılarıyla eleştirilmişse de genel olarak beğenilen bir oyun olmayı başardığı söylenebilir. Bu başarıyı oyuncu sayılarına ve satış performansına nasıl yansıtacağını da önümüzdeki dönemde daha iyi göreceğiz. Takipteyiz.

YORUMLAR
jaboo01518
2 Şubat 2021 16:46

Hi everyone! Let me show you the highest quality professional agency in writing tasks on any subjects you need  to do in your university, college or school. So, if you are in need of this help, then check online writing company's site where you could purchase essays online and you will be very happy!

Parolamı Unuttum