Assassin's Creed Valhalla'da Artık XP Boost Satılıyor

İlerleyişi hızlandırmak isteyenlere

Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın Utilities mağazasına XP Boost öğesini ekledi. Bu öğe sayesinde oyuncular gerçek paraya XP Boost satın alabilecek ve oyunda %50 daha fazla deneyim puanı kazanabilecekler.

XP Boost'un fiyatı 1000 Helix kredisi olarak belirlenmiş, yani bunun da fiyatı 10 dolara karşılık geliyor ve bu artış tüm kayıt dosyalarında geçerli. Aynı zamanda oyun içi para birimi kazanmayı da arttırmak isteyenler 1500 Helix kredisi karşılığında hem XP, hem gümüş veren öğeyi de satın alabiliyorlar.

Ubisoft, oyuna gelen çıkış sonrası içeriklerin sayısının artması nedeniyle oyunculara ilerlemelerini hızlandırma seçeneği sunmak istediklerini söylüyor. Utilities kategorisi, Assassin's Creed Valhalla dünyasını tamamen keşfetmek için yeterli zamanı olmayan oyuncuların ilerlemelerini hızlandırarak en iyi ekipmanları ve diğer eşyaları alabilmelerini sağlıyor. Örneğin oyundaki ilgi çekici yerleri gösteren haritalar satın alabiliyorsunuz, ama ödülleri almak için yine de haritadaki bu noktalara gitmeniz gerekiyor.

Daha önce de Assassin's Creed'e benzer 'hızlandırma' seçenekleri eklenmiş ve bazıları olumlu, bazıları olumsuz tepkiler almıştı. Genelde çok oyunculu oyunlarda bu tür seçenekler hiç sevilmiyor ama tek kişilik oyunlarda zaman tasarrufu olarak görmek mümkün.

YORUMLAR
waltran
17 Aralık 2020 12:07

Oyun dünyası için gerçekten üzücü böyle haberler.

Böyle şeyler benim gözümde şunu gösterir, oyunun xp/para dengesi = dengesiz, yani kötü bir oyun tasarımı. Üzücü tarafı ise bunun bilerek yapılması. Kötü bir tasarımın bilerek ve istenerek yapılması ki oyuncu sıkılsın ve para, pardon helix kredi harcasın. Bunu iyice yazmak lazım, oyuna puan verirken hesaba katmak lazım.

Önceden böyle ince hinlikler düşünülmeden yapılan sadece oyun dengeli olsun güzel olsun diye yapılan oyunlarda bile vakti olmayan insanlar için trainerlar ya da konsoldaysa cheat codelar olurdu. Nerede kaldı abi bunlar? cheat code ların ne zamandan beri 10 dolara satılması normal karşılanır oldu? 10 dolar artık 10 dolar değilde 1000 puan/elmas/yıldız/helix/püsür olunca mı? Bunda da x,y,z,i,j,k her neyse o kuşağı suçlamamız lazım?

Açgözlü dediğimiz fiziksel oyun dağıtımcıları bunların yanında melekmiş melek. Online dağıtıma girince adamlar cheat code u bile parayla, pardon para değil helix kredisiyle satar oldular. Çünkü para harcamak = kötü, helix harcamak = iyi

AAA oyunlar fizikselde 60 dolardı, fiziksel dağıtıma oranla neredeyse masrafsız şekilde online dağıtımda 70 dolar + 20 dolar deluxe edition kesilmiş içerik, üzerine birde oyuna denge getirsin diye 15-20 dolarlık puan harcamayla etti sana 110 dolar. 5-10 dolara 2 kıytırık kıyafet, 1 parlayan at veren dlclere değinmiyorum bile. gerçekten güzel iş, hayırlı traşlar.

 

Parolamı Unuttum