Asura's Wrath Artık PC'de De Oynanabiliyor

Asura'yla tanışma zamanı

PlayStation 3 emülatörü RPCS3 önemli bir ilerleme daha kaydetti ve artık Asura's Wrath hem tamamen oynanabilir halde çalışabiliyor, hem de 4K çözünürlüğe kadar destekliyor. Asura's Wrath 2012 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmış olan bir Unreal Engine 3 oyunuydu ve PC için yayınlanmamıştı. CyberConnect 2 tarafından geliştirilen oyun aksiyon türünün en güzel örneklerinden biri. Oyunun QTE kısımları bence türün en iyileri arasındadır.

RPCS3'ün en son versiyonuyla Azura's Wrath, DLC'leri de dahil olmak üzere baştan sona rahatlıkla oynanabiliyor. Zamanında X360'ta bitirdiğim oyunu bir de bu şekilde PC'de oynama imkanı buldum ve grafiklerin normalden çok daha iyi göründüğünü söyleyebilirim. Elbette emülatörler genelde stabil performans için iyi bir işlemci ve ekran kartı istiyorlar, ama oyunun performansının son derece iyi olduğunu söylemek mümkün.

Eğer daha önce Azura's Wrath oynamadıysanız ama ismini duyup da merak ediyorsunuz bu fırsatı değerlendirmenizi öneririm. Aşağıda hem oyunun RPCS3 performansını görebilir, hem de oyun hakkında pek bilginiz yoksa neye benzediğini öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum