ASUS ROG, Dünyanın En Hızlı Oyuncu Monitörü ROG Swift 360 Hz Modelini Duyurdu

ROG Swift 360 Hz kazanma şansını kaçırmayın

ASUS Republic of Gamers, ROG Swift 360 Hz PG259QN modelini duyurdu. Dünyanın en hızlı e-spor oyuncu monitörü ROG Swift 360Hz PG259QN, hızlı aksiyon içeren battle royale türü oyunlarda zafere ulaştırmak için yüksek performans sağlıyor. Full HD (1920 x 1080) Fast IPS panele sahip olan monitör, 360 Hz yenileme hızı, 1 ms griden griye tepki süresi ve NVIDIA® G-SYNC® işlemcisiyle akıcı oyun deneyimi ve son derece gerçekçi görüntüler sunuyor.

Geleneksel IPS panellerden dört kat daha hızlı açılıp kapanan sıvı kristal bileşenler içeren 24,5 inç Full HD (1920 x 1080)Fast IPS panele sahip ROG Swift 360Hz PG259QN, son derece hızlı 1 ms (griden griye) tepki süresi sunuyor. Panel ayrıca standart monitörlerin sunabildiğinin ötesinde renkler ve parlaklık için HDR10 desteğiyle geliyor. Oyuncular bu sayede son derece gerçekçi grafiklerin keyfini çıkarabiliyor.

Monitördeki özel geniş soğutma bloğu, ısıyı uzaklaştırmak için diğer monitörlerde bulunanlara kıyasla daha fazla yüzey alanına sahip. Bu da uzun oyun maratonlarında daha verimli bir soğutma sağlıyor.

Dünyanın en hızlı oyuncu monitörü ROG Swift 360 Hz PG259QN’nin Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Ürünün piyasaya çıkışını kutlamak için düzenlenecek etkinlikler kapsamında oyuncular ROG Swift 360 Hz kazanma şansı yakalayacak ve 2019 Fortnite Dünya Kupası Şampiyonu Bugha ile birlikte oyun oynama fırsatı elde edecek.

ROG ve Bugha dünyanın her yerinden oyuncuları, Bugha’nın ROG Swift 360 Hz ile tamamlamasını istedikleri zorlu görevler önermeye çağırıyor. Örneğin, oyuncular Bugha’dan keskin nişancı silahı kullanmadan veya yapı inşa etmeden oynamasını isteyebilecek. ROG ve Bugha gönderilen zorlu görevlerden üç tanesini seçecek ve denemeler Bugha’nın YouTube kanalından yayınlanacak. Zorlu görev önerileri Bugha’nın paylaştığı tweet’lerin veya TikTok videolarının altına ya da ROG Twitter, TikTok, Instagram veya Facebook hesaplarındaki paylaşımlara #ROGSwift360Hz etiketiyle yorum olarak gönderilebilecek.

Önerdiği zorlu görevi seçilen katılımcılar ROG Swift 360Hz oyuncu monitörü kazanma şansı yakalayacak ve ikili Fortnite yarışmasında Bugha’nın takım arkadaşı olarak oynama fırsatı elde edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum