Avatar 2 Bekliyorsanız, Bekleyin Ama Hobi Olarak Bekleyin

Avatar beklerken bu saçlar ağarır (hangi saçlar!)

James Cameron'un beyazberdeyi hallaç pamuğu gibi sallayan filmi Avatar'ın devam filmini bekleyenler ardı arkası kesilmeyen gecikmelerden dolayı saçlarını dökmüştür eminim. Hadi gene iyisiniz nurtopu gibi yeni bir çıkış tarihimiz var, tek sorun biraz daha bekleyecek olmamız.

2014'te çıkmasını umduğumuz filmin 2014'te çıkamayacağının açıklanmasından iki ay sonra filmin tekrar rötar yiyeceği haberi gelmişti. Olur öyle dedik, 2016dediler. Yuh dedik, 2018dediler. Pes dedik ve geldiğimiz nokta 2020 oldu. Tabii ki Cameron sadece Avatar 2'yi çekmiyor, adam 5'e kadar gaza geldi ama gene de en azından ikinci filmin gelişini bu kadar uzatmayabilirlerdi diye düşünüyorum. Belki de gecikmenin en büyük nedeni Cameron'un Avatar'ın üstüne çıkacak 4 filmi de aynı anda çekiyor olması. Neden böyle bir şey yapıyor anlam veremesek de ünlü yönetmen kararından vazgeçecek gibi değil.

Avatar programımız şöyle: Avatar 2 bir aksilik olmazsa 2020'de geliyor. Cameron ardından şırrak diye Avatar 3'ü 2021'de patlatıyor. Hepsini aynı anda çekmesine rağmen bize eziyet olması için sanırım Avatar 3'ü 2024'te çıkartıyor (zengin ve ünlü kaprisleri işte). Eğer ömrümüz el verirde 2025'e kadar yaşarsak Avatar 5'i de görmeyi planlamıyor değiliz. İşin içinde James Cameronve Avatar gibi gişe rekolarını değil kırmak parçalayıp yerle bir eden bir film olunca insan geriye kalan dört filmi merak etmeden duramıyor. Ama... 2025 nedir yahu?!?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum