Avatar 2'nin Çekimleri Tamamlandı, Üçüncü Film De Bitmek Üzere

James Cameron, pandemi dinlemiyor

2009 yılında vizyona giren Avatar filmi o dönem için büyük bir yankı uyandırmış ve Avengers: Endgame'e kadar sürecek olan bir gişe rekorunun sahibi olmuştu. Aradan uzun yıllar geçti ve yönetmen James Cameron, bir değil tam dört yeni devam filminin yolda olduğunu açıkladı. Toplamda beş film olarak izleyeceğimiz Avatar serisinin ikinci filminin çekimleri tamamlandı. Üçüncü film de neredeyse bitiyor. Cameron ve ekibi pandemiye rağmen oldukça iyi bir ilerleme kaydetmiş.

"Covid herkes gibi bizi de vurdu. dört buçuk aylık bir çekim süresi kaybettik. Bunun sonucu olarak vizyon tarihini tam bir yıl kaydırıp 2022 senesinin Aralık ayı olarak belirledik. Bu zaten duyuruldu. Ancak bu filmi bitirmek için bir senem daha olduğu anlamına gelmiyor çünkü Avatar 2'yi teslim ettiğimiz gün Avatar 3 üzerinde çalışmaya başladık." açıklamalarında bulunan James Cameron'ı daha da yoğun bir takvim bekliyor. Tabii tüm serinin birer yıl ertelenmesiyle birlikte filmlere olan ilgiyi diri tutmak da stüdyonun bir diğer zorlu görevi olacak.

16 Aralık 2022'de vizyona girecek olan Avatar 2'nin ardından her iki yılda bir Aralık ayında yeni bir Avatar filmi izleyeceğiz. Son film olan Avatar 5, 22 Aralık 2028'de vizyona girecek. Tabii bu kadar uzun vadeli bir vizyon takvimi ne kadar doğrulukla hayata geçer kestirmek güç. Aynı dertten muzdarip olan diğer stüdyoları da oldukça karmaşık bir süreç bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum