Yeni Avatar Filmleri 1 Milyar Dolara Yapılacak!

Bir filmden çıkarırlar mı?

Yeni Zelanda'da film ve dizi çekimlerine yeniden devam edilmeye başladı. Bu da çok sayıda yapım ekibinin yeniden kamera karşısına geçmesini sağladı. Bunlardan birisi de James Cameron'un yeni Avatar filmleri oldu. Avatar 2, 3, 4 ve 5'e hazırlanan Cameron ve ekibi için çıkan fatura ise oldukça kabarık. Dört film için toplam maliyetin 1 milyar doları geçeceği belirtiliyor. Yani film başına ortalama 250 milyon dolar civarı bir maliyet.

Tabii söz konusu Avvatar olunca bu paranın bir filmde çıkma ihtimali oldukça yüksek. Zira geçtiğimiz yıl vizyona giren Avengers: Endgame'e kadar en yüksek gişe geliri oldukça sağlam bir şekilde Avatar'a aitti. Ayrıca Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi de Yeni Zelanda'da yer alan setine geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Şu an için Çekya ve Yeni Zelanda çekimlerin devam ettiği yerler olarak karşımıza çıktı. İlerleyen dönemde yavaş yavaş tüm dünyada çekimler başlayacağa benziyor.

An itibariyle James Cameron setteki yerini almış durumda, ortamın biraz daha normalleşmesiyle birlikte oyuncular ve set ekibi de Yeni Zelanda'ya doğru yola çıkacak. James Cameron geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamada Avatar 2'nin Endgame'den tahtı geri alacağına inandığını söylemişti. Yeni Avatar filmlerinin vizyon takvimi ise sırasıyla şu şekilde, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek ikinci filmi 22 Aralık 2023'de üçüncü film, 19 Aralık 2025'te de dördüncü film takip edecek. Serinin son ve beşinci filmi ise 17 Aralık 2027'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
ocelot1789
11 Mayıs 2020 20:08

En en ölü 2 milyar yapacaktır. %100 Kazanç. Tabii beklenti 3-3.5 civarı olacaktır nedensizce ve yapabilir de. :D

Parolamı Unuttum