Avatar'ın Yeni Oyunu 2020'den Önce Çıkmayacak

The Last Airbender değil, Mavi Avatar'lar'ın oyunu tabii ki.

Ubisoft'un paylaştığı mali yıl raporunda gelecek iki yılın oyunları ile ilgili kritik bilgiler paylaşıldı. Yeni Assassin's Creed, Far Cry 5 ve The Crew 2 gibi AAA oyunlarını duyuran Ubisoft, bununla birlikte 2018'in sonlarına doğru çıkmasını beklediğimiz Avatar oyunuyla ilgili pek de güzel bilgiler alamadık.

Mali raporda önümüzdeki iki yılda toplamda sekiz tane AAA oyunu çıkaracağını açıklayan Ubisoft, IGN'e verdiği kısa röportajda Avatar'ın devam oyununun 2020'den önce çıkmayacağını belirtti. Yine bu raporda Avatar'ın yeni oyununun en erken 2021 mali yılında çıkacağı belirtilmiş. Yani oyunun çıkış yapabileceği en erken tarih 1 Nisan 2020 ve bu tarih 31 Mart 2021'e kadar uzayabilir. 

Ubisoft yetkilisi, yaptığı açıklamada "Avatar en büyük ve en güçlü eğlence markalarından biri. İlk oyunumuz oldukça kârlıydı ve yenisi için de büyük planlarımız var. Güçlü bir oyun stüdyosu ve güçlü bir oyun motoruyla harika bir oyun olacak. Avatar'ın yeni filmi 2020'de çıkacak, yani bizim oyunumuz da 2021 mali yılından önce çıkamaz." ifadelerini kullandı.

James Cameron'ın gişeleri domine eden filmi Avatar, aynı zamanda 3D sinemanın dünya çapında yaygınlaşmasında da büyük rol oynamıştı. Serinin dört tane devam filmi çekileceği de duyurulmuş, ancak bu filmler düzenli olarak iptal edile edile 2020'ye kadar ertelendi. Normalde ikinci filmin önce 2016'da ardından da 2018 ve 2019'da çıkması planlanıyordu.

Avatar'ın beşinci filmi ise 2025 yılında vizyona girecek. Bu süreçte Ubisoft kaç oyun çıkarır bilemiyoruz tabii. 

Ubisoft, üçü eski serilerin devamı olmak üzere dört tane yeni AAA oyun duyuracağını da açıkladı. Ubisoft belli ki E3 2017'ye dolu dolu girecek ve bizi fragmana boğacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum