Avengers: Endgame Yönetmenleri X-Men İle Birlikte MCU'ya Dönmeye Sıcak Bakıyor

Joe Russo ve Wolverine sevdası

Marvel Sinematik Evreni'nin devasa hale gelmesinde şüphesiz Joe ve Anthony Russo kardeşlerin yadsınamaz bir payı var. MCU'nun özellikle Captain America filmleriyle birlikte hayranların gönlünü kazanan ikili Avengers: Infinity War ve Endgame ile birlikte gişe geliri anlamında da MCU içerisinde kırılması güç bir rekora imza atmışlardı. Endgame'in ardından Disney ile yolları ayıran ikili söz konusu X-Men olunca her türlü geri dönüşe sıcak bakıyor.

Özellikle Joe Russo'nun iflah olmaz bir Wolverine hayranı olduğunu epeydir biliyoruz. Kaynak materyal konusunda epey bilgili ve MCU içerisinde de rüştünü ispatlamış Russo Kardeşler elinden çıkacak bir X-Men yeniden yapımı da kulağa epey heyecan verici geliyor. AP Entertainment'a konuşan kardeşler, MCU'ya geri dönüşleri konusunda bir engel olmadığının altını çizdi. Joe Russo'nun açıklamaları ise şu şekilde;

"Benim ödüllü eşyalarımdan birisi Incredible Hulk'ın 181. sayısı. Bu sayıda Wolverine ilk kez ortaya çıkmıştı. Bu sayı benim çizgi roman koleksiyonumun önemli bir parçası. Süreç boyunca Wolverine, X-Men'in kilit parçalarından birisi haline geldi. Tabii ki bu konuda yeni bir yol bulmak epey eğlenceli bir proje olur. Ancak X-Men ve Wolverine'in şu an için Kevin Feige'in sunabileceği şeyler olduğunu sanmıyorum. O haklı olarak bazı yeni karakterleri bir kenara koyup, zamanı geldiğinde ortaya çıkartmak zorunda."

Joe Russo'nun bu kadar sıkı bir Wolverine hayranı olduğunu görmek benim adıma da epey mutluluk verici bir gelişme. Tabii Endgame'in ardından Russo Kardeşler geri döner mi? Dönerse hemen X-Men veya Wolverine onlara mı emanet edilir? Bu sorular şu an için en az bizim kadar Russo Kardeşler için de hayran teorilerinden ibaret. Zira MCU'nun gelecek planlarında şu an için ne X-Men'den ne de Wolverine'den herhangi bir haber yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum