Avengers Infinity War'un Puanı Bizi İyice Heyecanlandırdı

Hey yavrum hey!

Avengers Infinity War'un vizyona girmesini beklerken basın gösterimleri gerçekleşti ve incelemeler gelmeye başladı. Yabancı basının bu alanda fazlasıyla ciddiye aldığı Rotten Tomatoes'un puanı da ortaya çıktı. Black Panther kadar olmasa da Avengers Infinity War'un da fazlasıyla beğenildiğini söyleyebiliriz.

Aşina olmayanlar için kısaca bahsetmek gerekirse aslında Rotten Tomatoes kendi puanlama sistemine sahip değil. Aksine saygın platformların eleştirilerini ve puanlarını baz alıyor. Hepsini bir araya getirip ortama bir puan elde ediyor. Böylece seyirciler sinemaya gitmeden önce filmin izlemeye değer olup olmadığına karar verme fırsatı elde ediyor. Buna rağmen pek çok stüdyo Rotten Tomatoes'tan şikayetçi. Özellikle de Warner Bros.

Disney ve Marvel'ın pek böyle bir problemi yok. Bunu sadece son iki filmin puanlarına bakarsak bile söylemek mümkün. Black Panther yüz üzerinden 96 puan alarak ulaşılması zor bir yer elde etti. Şimdi uzun bekleyişin ardından Avengers Infinity War'un puanı da belli oldu. 80 incelemenin değerlendirilmesi ardından filme 100 üzerinden 86 puan verildi. Bu da şimdiye kadar filmi izleme fırsatı elde edenlerin çok büyük bir kısmının gördükleri hikayeyi beğendiği anlamına geliyor.

Eleştirmenlerin bu puanlaması izleyicilere de yansıyacak mı, yoksa hayal kırıklığı mı yaşayacağız, öğrenmeye çok az kaldı! Yine de Rotten Tomatoes'un puanı heyecanımızı artırmayı başarıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum