Advertisement

Back To The Future'ın Yıldızları Michael J. Fox Ve Christopher Lloyd Bir Araya Geldi

Great Scott! Ağlamamak namümkün

Back to the Future benim için sadece bir film serisi değil, bambaşka bir dünyaya açılan ilk kapıydı. Daha bıngıldağım sertleşmeden özel kanalların ülkeye yeni yeni girmeye başlamasıyla birlikte tanıştığım Doctor Emmet Brown ve Marty McFly ikilisi sanki çok sevdiğim iki yakın akrabam gibi. Hal böyle olunca Geleceğe Dönüş ile ilgili her olay daha fazla ilgimi celbediyor. New York Comic Con sırasında muhteşem bir Back to the Future paneli yapıldı ve uzun bir aradan sonra efsane ikilimiz bir araya geldi, duygular şelale oldu.

Doc. Brown'ın aktörü Christopher Lloyd ve Marty'nin ta kendisi Michael J. Fox'un beraber katıldıkları panel dünyanın her yanından hayranları ağlatmayı başardı. İki usta aktörü sarılırken görmek ise muhtemelen çoğu insana çocukluğunda yaşadığı o atmosferi yeniden hissettirdi ve sosyal medyada da büyük bir duygu yoğunluğu yaşandı. Aslında orijinal film planlarında MJF yerine Eric Stoltz başrolde yer alacaktı hatta altı hafta boyunca çekimler Stoltz ile yapılmıştı. Sonrasında yaşanan gelişmeler ise belki de sinema tarihine altın harflerle kazınacak bir birlikteliğin başlangıcı olmuştu.

Bu  konuya da açıklık getiren Lloyd, altı haftadan sonra her şeye yeniden başlayacağı için biraz sinirlendiğini ancak Michael ile birlikte anında muhteşem bir kimya yakaladıklarını söyledi. İki aktörün her üç filmde de gerçekten çok özel bir bağı vardı ve bu durumu filmi 5000 kere izleseniz bile her seferinde hissedebiliyorsunuz. Neyse ki bu panel ile ilgili en büyük korkum olan potansiyel 4. filmin bahsi bile geçmedi de bir kez daha Hollywood'un paraya susamış dişlerinden sıyrılmış olduk. Umarım hayatımın sonuna kadar Back to the Future'un ne yeniden çekimini ne de devam filmini izlerim. Üç film tadında güzel, sonrasını merak edenlere ise Telltale oyununu şiddetle tavsiye ederim! 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum