Balatro'nun Geliştiricisinden İlginç Açıklamalar!

"Oynadığım ilk deckbuilding oyunu Balatro."

Günün ilerleyen saatlerinde bendenizin yazdığı Balatro incelemesini sitede görebileceksiniz. İncelemenin teması da Balatro'nun yarattığı bağımlılık üzerine elbette. Sonuçta şu ana kadar 40 saatten fazla oynadığım bir oyundan bahsediyoruz. Sadece ben değil, Steam'deki oyuncuların tamamı toplamda 1.500 yıl Balatro oynamış!

Oyunun geliştiricisi olan LocalThunk, yeni bağımlılığımız Balatro hakkında oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Reddit'te r/games subreddit'i üzerinde soru&cevap etkinliği düzenleyen geliştirici, oynadığı ilk deck building oyununun Balatro olduğunu ifade ediyor.

Reddit gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.

Geliştirici, verdiği cevaplarda oldukça dürüst davranmış. Örneğin Balatro'nun çıkış noktasının bir YouTuber olduğunu söylüyor LocalThunk. Northernlion isimli YouTuber'ın "Luck Be a Landlord" videolarından oldukça etkilendiğini söyleyen geliştirici, kontrolcü desteği için de Slay the Spire'ı deneyim ettiğini belirtiyor.

Aynı etkinlikte gelecek güncellemeler hakkında da önemli şeyler paylaşmış geliştirici. Balatro'nun yeni challenge'lar, yeni kartlar ve yeni modlara kavuşacağını ifade eden LocalThunk, günlük challange modu üzerinde durduğunu da paylaşmış. Merakla bekliyoruz.

Unutmadan, oyunun mobil versiyonunun da yolda olduğunu söyleyeyim!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum