Baldur's Gate 3'e Minsc Geliyor!

Go for the eyes, Boo!

Baldur's Gate 3 erken erişime fırtına gibi bir giriş yaptı, Larian Studios'un beklentilerinin bile üstünde satış rakamlarına ulaştı. Her ne kadar her erken erişim oyununda olduğu gibi Baldur's Gate 3'ün de ilk günleri sancılı olsa da arka arkaya yayınlanan hotfixler oyunun kalitesini arttırmaya ve bulunan bug'ları temizlemeye devam ediyor. Ama şimdi konumuz bu değil.

Hatırlarsanız Can erken erişim izlenimleri yazısında yanımıza alabildiğimiz parti üyelerinin şimdilik sadece beş tane olduğunu, açık olan sınıflardan Ranger'ı temsil eden kimsenin de olmadığını söylemiş, "oraya şöyle koca yürekli bir Ranger pek güzel gider aslında… Ne dersiniz? (Yanında Hamster’ıyla birlikte gelsin hatta!)" demişti. Zaten hamster kelimesini görür görmez kimden bahsettiğini anlamışsınızdır, Baldur's Gate serisinin en ikonik karakterlerinden biri olan Minsc ve onun sevgili hamster'ı Boo.

İşte bu efsane karakter, Baldur's Gate 3'te yanımıza yol arkadaşı olarak katılacak!

Bu bilgi oyunun erken erişim dosyalarında veri madenciliği yapan RPGCodex üyesi rusty_shackleford'dan geliyor.

Buna göre oyuna eklenecek potansiyel yol arkadaşları şunlar: Minsc, Daisy, Helia, Sylvira, Karlack, "Unnamed Drow" ve "Den Leader".

Oyuna ekleneceği kesinleşen yeni sınıflar ise şunlar: Barbarian, Bard, Druid, Monk, Paladin ve Sorcerer. Zaten D&D 5th Edition üzerinden gittiğimizden bu sınıfların mutlaka oyunda yer alacağını tahmin ediyorduk.

Karakter yaratımında kullanabilecek yeni ırklardan bazılarıysa şöyle: Gnome / Deep Gnome, Dragonborn, Half-Orc ve Duergar.

Baldur's Gate 3 uzunca bir süre erken erişimde kalacak, ama oyunun şu anki durumuna ve eklenecek yeniliklere baktığımızda sonuç olarak ortaya çok iyi bir iş çıkacağını şimdiden söylemek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum