Bandai Namco, Time Crisis ve Steel Gunner İçin Yeni Tescil Başvurularında Bulundu

Geri dönüş sinyali mi?

Bandai Namco, Time Crisis ve Steel Gunner için yeni marka tescili başvurularında bulunmuş durumda. Bu da akıllara serilerle ilgili yeni bir durum olup olmadığı sorusunu getiriyor haliyle.

Başvurularda, “arcade video oyun makineleri” ve “bilgisayar oyunu yazılımları” gibi ürünlerin yanında “online video oyunları tedariki” ve “ağ kullanıcıları tarafından bilgisayarlar aracılığıyla ağ genelinde erişilebilen bir bilgisayar oyunu” şeklinde tanımlanan eğlence servislerinden bahsediliyor.

Bandai Namco’nun arcade oyunlarından Steel Gunner, 1990 yılında çıkmış ve sonrasında da bir devam oyunu gelmişti. Time Crisis serisinin ilk oyunu ise; 1995 yılında arcade oyunu olarak çıkmış, sonrasında da 1997 yılında PS versiyonu gelmişti. Serinin son oyunu Time Crisis 5, 2015 yılında oyun severlerle buluşmuştu.

Bu tescil başvuruları yeni oyunlara mı işaret ediyor yoksa başka bir gerekçeyle mi yapıldı bilemiyoruz. Ama eski serilerin yeniden popüler hale geldiği, klasik oyunların yeni yapımlarıyla bir kez daha karşımıza çıktıkları bir dönemden geçiyor olduğumuzu göz önünde bulundurursak, bu serilerin de tekrar canlandırılması çok şaşırtıcı olmaz herhalde, ne dersiniz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum