Banner Saga 3 İçin Sabırsızlananlara Yarım Saatlik Oynanış Videosu Geldi

Kapın flamaları

Stoic Studio'nun strateji rol yapma oyunu The Banner Saga üçlemesinin son oyunu 26 Temmuz'da bir dolu platform için çıkışını yapacak. PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac, iOS ve Android için çıkacak olan oyunu sabırsızlıkla bekleyenlerdenseniz o halde aşağıdaki 35 dakikalık oynanış videosunu seyrederek sizi nelerin beklediğini daha iyi görebilirsiniz.

2014 yılında başlayan The Banner Saga serisi Nors mitolojisinden esinlenen bir dünyada gizemli ve zorlu bir hikaye anlatıyordu. The Banner Saga 3 ile birlikte karavanlarımızın süregelen hikayeleri artık noktalanacak. Eğer siz de ilk oyunda neler olduğunu hatırlamak isterseniz, Stoic Studio'nun önceki oyunların özetini anlattığını şu videoyu da izleyebilirsiniz. Ancak hemen uyarayım, önceki oyunları oynamamış olanlar için ciddi spoilerlar içeren bir video bu. O yüzden bunu sadece hikayeyi hatırlamak isteyenlere öneriyorum.

Oyunun ön inceleme versiyonundaki ambargonun kalkmasıyla birlikte oyundan kısıtlı da olsa oynanış videoları da yayınlanmaya başladı, aşağıda izleyeceğiniz video da onlardan bir tanesi. Oyunun görsel yönünde elbette önemli bir değişiklik yok, sonuçta ilk oyundan itibaren üçleme olarak düşünülmüş ve ana hikayeyi bölüm bölüm anlatan bir oyun olduğu için tasarım da aynen korunmuş durumda. Ama bu sefer özellikle de ilk iki oyunda daha çok ismen duyduğumuz The Darkness önemli bir rol oynayacak ve savaşlardaki mekaniklerin değişmesine neden olacak.

Şöyle güzel bir strateji RYO oynayayım diyorsanız, ay sonu gelmeden ilk iki oyunu da oynamanızı öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum