Batgirl'ü Kim Oynayacak? Joss Whedon Doğru İsmi Arıyor!

Joss Whedon, kafasındaki Batgirl hakkında konuştu.

 Buffy The Vampire Slayer ile tanıdığımız,The Avengers ve Avengers: Age of Ultron filmleriyle Marvel'ın en büyük yapımlarında yönetmenlik koltuğunda oturan Joss Whedon DC'ye transfer oldu. Bunu kısa süre önce duyurmuştuk.

Whedon'ın bir Batgirl filmi çekeceği de resmileşti ve ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist bu filmin hikayesi için de çalışmalara başladı bile. Daha pre-prodüksiyon aşamasında olan Batgirl filminin haliyle oyuncu kadrosu bile belli değil ve Whedon'ın aklında da net bir isim yok. Ünlü sinemacı Variety'ye verdiği demeçte "Gözüme henüz kimseyi kestirmedim. Bu karakteri oluşturma aşamasındayım. Onunla diyaloglar kuruyorum ve sonrasında kimler kadroya katılacak göreceğiz. Bir isim bulacağımı zannetmiyorum. Bence gidip önce Batgirl'ü bulmam lazım ki ardından onu oynayacak oyuncuyu seçeyim. Film yıldızlarına karşı değilim, onlar muhteşemler, ancak bu role tam anlamıyla cuk oturacak biri lazım ve bu gibi durumlarda isimler büyük ağırlık taşıyorlar. Şu an için böyle bir şey olmazsa olmaz değil." dedi.

>Harley Quinn'in Filmi Gelecek! Ama daha çok var...

>Wonder Woman Filmlerinin Devamı Gelmeyebilir

Kendisinin ifadelerini dümdüz çevirince biraz robotik oldu, farkındayım ancak kısa bir açıklama ile Whedon'ın herhangi bir yıldız oyuncunun adını verip de beklenti yaratmak istemediğini, aksine önce kafasında karakteri oturtup ardından oyuncu avına çıkacağını anlamış olduk. Bu bence de doğru bir karar ve bu isim yıldız olmak zorunda da değil. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum