Batman: Arkham Origins’den Detay Yağmuru

İlk görüntüler ve ilk detaylı bilgiler

Dün gerçekleşen bilgi sızması ve yeni günün ilk saatlerinde gelen resmi açıklama sonrası sonunda gönül rahatlığı ile yeni bir Batman oyunundan bahsedebiliyoruz. PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC  için gelen yeni Batman oyunu, bir de el konsolu versiyonuyla keyfimizi cilaladı desek yalan olmaz. Ama haberler böyle kalmakla yetinmedi, dünden beri birçok Batman: Arkham Origins detayı konuşulmaya başlandı bile!

Dark Knight’ın hayranların favorisi DeathStroke’un da içinde bulunduğu 8 düşman ile yüzleşeceğini biliyoruz. Oyunun ana gizeminin ise Black Mask’in, Batman’in ölümü için emir vermesi olduğu konuşulmakta. Oyuncuların şüpheci ve potansiyel düşman olan Gotham City Polis Departmanı görmesindense, hikayenin başlarına gideceğimiz için çok daha genç ve zorlu azılı düşmanlar göreceği de söylenenler arasında. (Mesela Penguin)

Bunların yanı sıra, Arkham Origins, serinin diğer oyunlarına benzer bir oynanış sağlayacak. Yeni yapımcı Warner Bros, Rocksteady’nin mirasını bozmaya değil devam ettirmeye kendini adamış gibi gözüküyor. Bu da demek oluyor ki, sevilen bütün dövüş sistemi ve diğer özellikler aynen Arkham Origins’de de bulunacak.

Yeni eklenecek bir özellik ise oyun içinde hızlı ulaşım sorunumuzu çözecek. Bu şekilde de diğer oyunlardaki sorun olarak sayılabilecek bu sıkıntı da ortadan kalkmış olacak.

Warner Bros Montreal ekibi, atmosfer yoğunluğunu aynı seviyede bırakarak oyun dünyasını boyut olarak en az iki katına çıkaracaklarını da söylüyor. İşlenmekte olan suçlar ve en çok arananlar gibi yeni özellikler ile de oyun deneyiminize ekstradan zevk katmayı amaçladıklarını iletiyorlar. Bu ek görevler ise Batman’e cephane gibi faydalar olarak geri dönecek imiş.

Son olarak bu oyunda Batman’in detektiflik yeteneklerini daha aktif kullanacağımızı iletiyor, sözü size bırakıyorum. Sizce Batman: Arkham Origins, seriye yakışır bir oyun olacak mı? 

 

batman-arkham-originss-2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum