Batman: Hush'tan İlk Fotoğraf Geldi, Seslendiren Kadrosu Belli Oldu

DC'nin en iyi olduğu alan

Sinemada MCU ile birlikte Marvel'ın yadsınamaz bir üstünlüğü olabilir. Fakat DC'nin de çok iyi olduğu bir alan var. Animasyon filmler konusunda oldukça şahane işlere imza atan DC, yeni yayın servisi DC Universe ile birlikte de bu işlere hız kesmeden devam edecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Batman: Hush filminden ilk fotoğraf elimize ulaştı. IGN'in haberi ayrıca filmin seslendiren kadrosunu da belirtiyor.

batmanhushhaberici

Batman: Hush çizgi romanı 2002-2003 yılları arasında Jeph Loeb tarafından yazılmıştı. Batman'in belki de bu zamana kadarki en büyük düşmanıyla karşı karşıya geldiği seride sadece Batman değil, Bruce Wayne'in de itibarı tehlikeye düşüyordu. Hatta bu serinin can alıcı noktalarından birisi Batman ile Catwoman'ın yakınlaşmasıydı. O yüzden bu animasyon film oldukça ilgi çekici olacağa benziyor, DC'nin bu konuda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Filmin seslendiren kadrosu ise şu şekilde;

Batman/Bruce Wayne: Jason O'Mara
Catwoman/Selina Kyle: Jennifer Morrison
Superman: Jerry O' Connell
Lois Lane: Rebecca Romijn
Lex Luthor: Rainn Wilson
Nightwing/Dick Grayson: Sean Maher
Jim Gordon: Bruce Thomas
Damian Wayne: Stuart Allan
Alfred: James Garett
Riddler: Geoffrey Arend
Thomas Elliot: Maury Sterling
Vanessa Williams: Amanda Waller
Joker: Jason Spisak
Bane: Adam Gifford
Poison Ivy ve Batgirl: Peyton List
Lady Shiva: Dachie Alessio

Filmde yer alacak karakterlere bakınca bile heyecan yapmak için büyük sebepler ortaya çıkıyor. Justin Copeland'ın yöneteceği filmin senaryo uyarlamasını ise Ernie Altbacker yapacak. James Tucker ve Sam Register da yapımcılar arasında yer alan isimlerden. Filmin yayın tarihi ise henüz belli değil ama önümüzdeki hafta yapılacak olan WonderCon'da filmin bir paneli var ve burada muhtemelen yayın tarihini de öğrenmiş oluruz. Film dijital platformların yanı sıra, Blu-Ray ve DVD olarak da yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum