Battlefield V'in Yeni Haritasında Akdeniz'e Doğru Yolculuğa Çıkıyoruz

Girit'e hoş geldiniz...

Bir süredir yeni harita isteği ile yanıp tutuşan Battlefield V oyuncuları, sonunda bekledikleri habere kavuştu. DICE, yeni ücretsiz güncelleme ile oyuncuları Girit Adası kıyılarına taşıyacak Mercury haritasını oyuna eklemeye hazırlanıyor.

Girit Adası'nda geçecek savaşın 2. Dünya Savaşı zamanında düzenlenen Operation Mercury kapsamında olacağı belirtiliyor. İngiliz ya da Alman olarak oynayabileceğiniz haritada, alışılagelmiş Battlefield aksiyonu Akdeniz kıyılarına taşınmış olacak.

İngiliz kuvvetler tank ve hafif uçak desteği ile Girit Adası'nın kontrolünü kaybetmemeye çalışacak. Alman birlikler ise daha güçlü hava desteği ile Girit'i İngilizlerin elinden almayı hedefleyecek. Asimetrik harita, daha fazla oyuncu ile çok daha eğlenceli ve stratejik bir hale gelebilir.


Haritanın inişli-çıkışlı yapısı ve asimetrik tasarımı oyuncuların her yönden saldırıya açık olacağı anlamına geliyor. Bu savaşta hayatta kalmak için ekibinizle beraber oldukça dikkatli olmanız gerekecek. 

Battlefield serisinin göze en güzel görünen haritalarından biri olan Mercury, yeni fragmanda Akdeniz mimarisini de gözler önüne seriyor. Yeni güncelleme 30 Mayıs'ta tüm platformlar üzerinde aktif hale gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum