Battlefront 2'nin Çıkış Fragmanında Aksiyon Durmuyor

Oyunun çıkışına iki hafta kaldı

Sony'nin Paris Games Week fragmanı Star Wars Battlefront II'nin yeni ve aksiyon dolu çıkış fragmanına da ev sahipliği yaptı. Her ne kadar aşağıda izleyeceğiniz video pek uzun olmasa da içinde oyundaki çeşitli kısımlardan heyecan verici görüntüler görmek mümkün. Bol düşmanlı, bol hareketli savaş alanları bizi bekliyor ve Galaktik İmparatorluğun da hiç şakası yok gibi.

Star Wars Battlefront II'de birbirinden farklı görevler üstlenirken serinin sevilen (ya da nefret edilen) tanınmış karakterleriyle oynayabileceğiz. Şimdilik bildiklerimiz arasında Chewbacca, Han Solo, Lando Calrissian, Princess Leia, Luke Skywalker, Rey, Finn, Yoda, Boba Fett, Bossk, Darth Vader, Emperor Palpatine, General Grievous, Kylo Ren, Darth Maul, Captain Phasma gibi isimler bulunuyor.

2015 tarihli Battlefront'un devamı olan oyunun yapım aşaması tamamlandı. DICE tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan oyun bu sefer özellikle de İmparatorluk gözünden oynayacağınız hikaye tabanlı tek kişilik moduyla dikkat çekiyor. Star Wars Battlefront II 17 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum