Battlerite Royale De Oynaması Ücretsiz Oyunlar Kervanına Katıldı

Battlerite Royale, Steam'de ücretsiz

Stunlock Studios, MOBA ve battle royale türlerini harmanlayan Battlerite Royale'in erken erişimden çıkarak oynaması ücretsiz biçimde sunulduğunu duyurdu.

Stüdyonun pazarlama direktörü Johan Ilves "oyuncuların aylardır Battlerite Royale'in çıkışını beklediğini biliyoruz ve nihayet o gün geldi. Bugün aynı zamanda hem Arena, hem de Royale oyuncularımız için büyük bir yama yayınlıyor ve Battlerite evrenini başka bir seviyeye taşıyoruz" şeklinde konuştu.

Buna göre Battlerite Royale'e üç yeni şampiyon eklendi. Zaman ve uzayı bükebilen Oldur, hortum çağırabilen Taya ve okyanusun öfkesini kullanabilen Pearl. Talon Island'a da Frozen Plateau ve Trade's Islet isminde iki yeni alan eklenmiş durumda.

Elbette ana oyunu oynaması ücretsiz ama DLC'ler paralı. Aynı gün 57 liradan satışa sunulan Legendary Adventure Pack 2 içinde yeni bir legendary binek, 6 legendary kostüm ve 6 epik silah bulunuyor.

Steam Charts verilerine göre son 24 saat içinde 3000 eş zamanlı oyuncuya ulaşmış Battlerite Royale. Ancak geçen yılın son aylarda bu sayısını 7000-8000 civarında dolaştığını düşünürsek oynaması ücretsiz olmasına rağmen tutunup tutunamayacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum