Bedava Megaman Albümü

Mighty No. 9’a ısınma turları

Şöyle bir düşündüm de, galiba 10 yıla yakın bir zamandır oyun müziği dışında hiçbir şey dinlemiyorum. Yanlış anlamayın, müzikle bir alıp veremediğim yoktur. Hatta o sakin görünümüme rağmen sıkı bir rock müzik hayranıyımdır da… Ama milenyumdan sonra müzik akımı bambaşka yerlere doğru gitmeye başladı. Sevdiğim sanatçılar bir bir mikrofonlarını toplayıp sahneden ayrılırken yerlerini adlarını bile anmak istemediğim insanlara bıraktılar. Sonuç olarak ben de iyiden iyiye oyun müziklerine yöneldim.

Witcher, Bastion, Bioshock, Brütal Legend, Arkham City gibi modern oyunların yanı sıra Chrono Trigger, Live A Live, Silent Hill gibi eski oyunlar da eşlik ediyor her gün bana. Şimdi de bunların arasına yeni bir tanesini eklemeye hazırlıyorum: Hyacintho Resilience’ın Megaman serisine methiye niteliğinde düzenlediği ve tamamen ücretsiz bir albüm.

İçerisinde Mega Man 3, X4 ve Zero oyunlarından parçalar bulunan 12 şarkılık albüm yanında bir o kadar da başarılı hayran yapımı çizimle birlikte geliyor. Kendisine hemen şuradan ulaşabilir, isterseniz torrent olarak bile paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum