Advertisement

Beklenen Soulslike'lardan Lies of P'nin Demosu Yayınlandı

İlk iki bölümü oynayabilirsiniz

Son yıllarda FromSoftware elinden çıkmamış soulslike'lar arasında en çok beklenenlerden biri eminim ki Lies of P'dır (şahsen ben Lords of the Fallen'ı da eşit derecede bekliyorum ama olsun). Summer Game Fest'e de konuk olan Lies of P'dan bir de sürpriz duyuru geldi ve hem oyunun çıkış tarihini öğrendik hem de demosunun yayınlandığını.

Öncelikle oyunun 19 Eylül tarihinde PC, PS4, Xbox One, PS5 ve Xbox Series için çıkacağını belirteyim. Maalesef çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte oyunun Steam'deki ön sipariş fiyatı da zıpladı, oyunu 699 TL'den almadıysanız artık 899 TL vermek durumundasınız. Bu kötü sürprizlerle alışmamız lazım ama hala alışamadık tabii.

Neyse en azından oyunun demosunu oynama şansımız var şu an. İster PC'de ister konsollarda indirebileceğiniz demo ile oyunun ilk iki bölümünü oynayabilirsiniz.

Standart versiyon ön siparişleri Mischievous Puppet’s Set kostümü, Deluxe Edition ise buna ek olarak Great Venigni’s Set kostümü, benzersiz bir maske ve üç gün erken erişim verecek.

YORUMLAR
mokanalpa
12 Haziran 2023 09:44

Yeni bir solslike daha oynanış güzel keşke karakter seçeneği olsaydı.

Atlas Estrella
12 Haziran 2023 02:27

Demoyu oynadım. Yorumum: Fena olmamış.

Atlas Estrella
9 Haziran 2023 14:58

Bakalım Hidoş'un eline su dökebilmişler mi? Ha bu arada, Hidoş elini sık sık ılık suyla durulamayı sever, söylemiş olayım.

Parolamı Unuttum