Bethesda, Elder Scrolls 6'nın Da On Yıl Oynanmasını İstiyor

Şimdiden Anniversary Edition planları

Elder Scrolls5: Skyrim çıkalı tam 10 yıl oldu. 10. yılı kutlamak adına piyasaya çıkan Anniversary Edition'ın da ilgi görmeye devam ettiğini düşünürsek gerçekten de 10 yıldır aktif biçimde oynanan ve mod yapımcılarının da yardımıyla bir türlü eskimek bilmeyen bir oyundan bahsediyoruz. Hatta oyuncular hala daha Skyrim'de ilgi çekici şeyler bulmaya devam edebiliyorlar, gerçekten de oyun tarihi açısından da son derece önemli bir isim kendisi.

Todd Howard, Elder Scrolls 6'nın da Skyrim'den geri kalmasını istemiyor haliyle. Aynı Skyrim gibi Elder Scrolls 6'nın da on yıl boyunca oynanması en büyük dileklerinden.

Howard'ın Elder Scrolls 6'yla ilgili çekincesi oyuncular açısından en az Elder Scrolls 5 kadar büyük bir hayran kitlesine sahip olup olamayacağı gibi görünüyor. Skyrim'in bıraktığı etkinin bir benzeri bırakmak ve TES 6'nın da on yılı aşkın süre boyunca popülerliğini korumasını istiyor.

Skyrim neredeyse her türlü cihaza portlandı, birden çok konsol nesli gördü, hala daha yeni içerikler ve yeni modlar hız kesmeden yayınlanıyor. Bethesda muhtemelen TES 6 için de benzer bir yol izleyecek ve uzun yıllar boyunca oyunun desteklendiğini ve oldukça kapsamlı bir mod desteğine sahip olduğunu göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum