Bethesda Şimdi De Fallout 76 Power Armor Versiyonundaki Çanta Fiyaskosuyla Gündemde

Kanvas gösterip, naylon vurmak

Sanırım Bethesda'nın içinde stüdyonun kuyusunu kazmak isteyen gizli güçler var, ardı ardına yapılan bunca hatanın gerçekten de başka bir açıklaması olamaz çünkü. Zaten Fallout 76 ile birlikte diplere düşen güvenilirliklerini zedelemek için ekstradan da çaba harcıyor gibi görünüyorlar.

Fallout 76 ile ilgili yeni fiyaskomuz oyunun Power Armor versiyonundan geliyor. Bu versiyon 200$ değerinde ve içinde giyilebilir T-51B Power Armor miğferine ek olarak, bu miğferi taşımak için kanvastan (yani çadır bezi) yapılmış West Tek silindir çanta da bulunuyor. Görsellerden de gördüğünüz gibi bu son derece kaliteli bir çanta.

Ancak kalite yalnızca görselle sınırlı kalmış çünkü bu versiyonu alan oyuncular ellerine geçen çantanın çadır bezinden değil de naylondan yapılmış olduğunu görmüşler. Tam şark kurnazlığı yani. İşin asıl rezalet kısmı ise Bethesda müşteri hizmetlerinin bu konudaki şikayetlere karşı olan tavrı.

"Çantadan memnun kalmadığınız için üzgünüz. Resimde gösterilen çanta bir prototipti ve üretmesi çok pahalıydı. Bu konuda herhangi bir şey yapmayı düşünmüyoruz."

f76-bag1

Çığ gibi büyüyen tepkilerin üzerine Fallout'un resmi Twitter hesabı da konuyla ilgili bir mesaj yayınladı. "Power Armor versiyonundaki çantayla ilgili yaşamış olduğunuz hayalkırıklığını anlıyor ve saygı duyuyoruz. Çok üzgünüz. Lütfen faturanızla birlikte Bethesda Destek ile irtibat kurun. Hesabınıza 500 Atom tanımlayacağız."

Yani kısaca "alın şu Atomları da susun" demeye getiriyor Bethesda. Bu arada 500 Atom'un değeri de 5$ :)

f76-bag2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum