Better Call Saul'un Yeni Sezonunda Bolca Breaking Bad Referansı Göreceğiz

Mike Ehrmantraut için de yan dizi çekilse keşke. 

Bugün, yeni sezonunun ilk bölümü yayınlanacak olan Breaking Bad'in ruhani devamı Better Call Saul hayranlarının aklında tek bir soru işareti var: "Bu sezonda Breaking Bad'e dair neler göreceğiz?"

> Breaking Bad'in VR Deneyimi Geliyor

Breaking Bad'in Yaratıcısı, Jesse Pinkman Açıklamasıyla Kafaları Karıştırdı

Bob Odenkirk'e göre dizinin dördüncü sezonu, Breaking Bad'in zaman dilimine çok ama çok yakın. Odenkirk'ün sezon hakkında yaptığı açıklama tam olarak şöyle: "Yeni sezon geliyor ve meydana gelecek büyük olaylara çok yaklaşıyoruz. Ne kadar yakın olduğumuzu bu sezonun sonuna doğru anlayacaksınız. Özellikle Mike, Gus ve Hector ile olan olaylar 4. sezonun sonlarına doğru Breaking Bad dünyasına bizi iyice yaklaştıracak."

landscape-1479139703-going-down-a-0097-ph-v2-cropped

Better Call Saul, her ne kadar önceki sezonlarıyla bekleneni vermiş olsa da Breaking Bad'e kıyasla daha durağan bir atmosfere sahipti. Dördüncü sezonla birlikte aksiyon öğeleri daha çok artıyor ve Jimmy McGill, Saul Goodman olma yolunda daha emin adımlar atıyor.

257E63C300000578-2945480-New life Viewers at the beginning of the show saw Saul working i-a-8 1423466792496

Tüm bu güzel haberlere rağmen, Breaking Bad'in iki ana karakteri Jesse ve Walter'ı 4. sezonda görmeyi bekliyorsanız biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Serinin yaratıcılarından Vince Gilligan, Comic-Con esnasında yaptığı açıklamada bu iki karakterin 4. sezonda yer almayacağını açıkladı. Elbette '4. sezonda yer almayacaklar' açıklamasından 5. sezona dair umut besleyip beslememek size kalmış. :)

Better Call Saul'un ilk bölümü; Amerika saatine göre 21:00, ülkemizde ise sabaha doğru yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum