Beyond Good & Evil 2 Bir Kez Daha Sessizliğe Büründü

İlk olarak Ubidays 2008'de duyurulmuştu

Beyond Good & Evil 2 ismini duyuşumuzun üzerinden tam tamına 16 yıl geçti. 2008 yılında Ubidays'te devam oyunu olarak duyurulan oyundan 9 yıl ses soluk çıkmamış, E3 2017'de ise Ubisoft tarafından prequel şeklinde yeniden tanıtılmıştı. Daha o zamanlar bile hangi platformlara geleceği veya ne zaman çıkacağı belirsizdi. Hala da belirsiz.

Son halinin resmi duyurusunun üzerinden geçen 7 yılda değişen hiçbir şey olmadı ve Ubisoft dün akşam düzenlediği Ubisoft Forward'da da Beyond Good & Evil 2'ye hiç yer vermedi.

Dahası, Beyond Good & Evil 1'in yeni remasteri 20th Anniversary Edition'ı da görmedik Ubisoft Forward'da. İşin en tuhaf tarafı ise bu versiyon geçen yıl Kasım ayında Xbox'taki Ubisoft+ abonelerine yanlışlıkla sunulmuş, sonradan platformdan kaldırılmıştı. Resmi çıkış tarihi 2024 olarak açıklanan oyundan da ses seda yok.

Ubisoft Beyond Good & Evil 2'nin geliştirme cehenneminde olduğunu da kabul etmiyor, aksine geçen yıl yaptıkları açıklamada "ekibimiz çok sıkı çalışıyor, her şey yolunda" demişlerdi. Ancak artık bu saatten sonra benim gibi ilk oyunun hayranlarının bile Beyond Good & Evil 2'ye karşı en ufak bir heyecan veya merak beslemediğine emin gibiyim.

YORUMLAR
Wolflex
12 Haziran 2024 09:22

Çıksa da bu saatten sonra kimseyi memnun etmeyecektir. İptal edilmemesi, oyunu yapan zatın, şirketin patronunun oğlu, emmisi, yeğeni vs. olduğunu gösteriyor sadece:))

Parolamı Unuttum