Beyond Good & Evil 2 Daha Uzun Bir Süre Çıkmayacak

Star Citizen'a dönmesin de

Ubisoft mali yıl değerlendirmeleri sırasında 31 Mart 2021'de bitecek yeni mali yıl içerisinde 5 AAA oyun çıkaracağını açıklamıştı ve bu oyunlar da Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters, Rainbow 6: Quarantine, yeni Assassin's Creed ve yeni Far Cry olacak. Gördüğünüz gibi listede merakla beklenen oyunlardan Beyond Good & Evil 2'nin ismi yine yok.

Bu da oyunu en az 2021 Nisan ayına kadar göremeyeceğimiz anlamına geliyor, ancak oyunun isminin bile zikredilmiyor olması, BGE2'nin çıkışının çok büyük ihtimalle 2022 ve ilerisine kaldığını gösteriyor.

Beyond Good & Evil 2 ilk kez 2017 yılındaki E3 fuarında karşımıza çıkmış ve özellikle de ilk oyunun tutkunları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Ancak sonrasında oyunla ilgili bazı çelişkili haberler de almıştık hatırlarsanız. Örneğin oyunun kreatif direktörü Michel Ancel, oyunun offline oynanabileceğini söylemiş, oyuncuların karakterler ve çevre ile yaşayan bir hikâye hissini tecrübe etmelerini istediklerini belirtmişti. Ama 2018 sonunda yapılan açıklamada oyunun sürekli olarak İnternet bağlantısı gerektireceği söylendi ve planların değiştiğini öğrenmiş olduk.

Oyunun son yayınlanan fragmanı da açıkçası Beyond Good & Evil gibi değil de, daha farklı bir oyun gibi hissettirmişti. Oyunun ölçeği git gide büyüyor, oldukça iddialı hedefler var ve muhtemelen bu yüzden de bir türlü çıkış tarihi aralığı açıklanmıyor. Bu durumda bize de artık oyunu heyecanla beklememek kalıyor sanırım, olur da günün birinde çıkış tarihini açıklarlarsa "aaa, ne güzel, böyle bir oyun vardı değil mi?" der, seviniriz :)

YORUMLAR
İlhanlı
7 Şubat 2020 18:11

Tek merak ettiğim Rainbow 6: Quarantine

İses
7 Şubat 2020 16:22

Bu oyunu sona bırakıp saçma oyunları çıkartmaya çalışmak burda hepsi için demiyorum fakat bir kısmı öyle. Firmalarda ne yapacağını şaşırdı. 

Parolamı Unuttum