Beyond Good & Evil 2 İçin Hala Ubisoft'un En İddialı Projesi Deniyor

En gecikmeli projesi de diyebiliriz

Ubisoft Barcelona, Beyond Good & Evil 2 üzerinde çalışan bir kıdemli oynanış animatörü arayışına başladı. İş ilanında oyunun Ubisoft'un bugüne kadarki en iddialı projesi olduğunun altı çiziliyor.

Beyond Good & Evil 2 duyurulalı gelecek ay tam 5 yıl olmuş olacak. Bu süre içerisinde oyunun geliştirme aşamasının ne durumda olduğuna dair çok fazla bilgi paylaşımı yapılmadı. Zaten Bloomberg de konuyla ilgili makalesinde Beyond Good & Evil 2'nin hala yapım öncesi aşamasında kaldığını söylemişti.

Oyun üzerinde çalışan stüdyo sayısı ise gerçekten inanılmaz. Ubisoft Barcelona, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Mainz, Ubisoft Montpelier ve Ubisoft Sofia'ya bir de isimsiz Ubisoft stüdyosunun katıldığı açıklanmıştı. Bu kadar kişinin üzerinde çalıştığı bir oyuna dair yeni bir şeyler göremeyişimiz ise şüphe uyandırıyor haliyle.

Beyond Good and Evil ve Rayman'in yaratıcısı Michel Ancel geçtiğimiz senelerde projeden ve Ubisoft Montpelier'den ayrıldığını açıklamış, ancak Ubisoft CEO'su Yves Guillemot oyunun gelişim sürecinin çok iyi gittiğini söylemişti.

Görünüşe göre Beyond Good & Evil 2 'iddialı büyüklük' konusunda Star Citizen ile kapışacak :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum