Beyond Good & Evil 2 İptal Edilebilir

Geliştime cehennemine hoş geldiniz

Beyond Good & Evil 2 duyurulduğunda bizi oldukça heyecanlandıran, ama sonrasındaki gelişmeler ve oyunun aldığı yön ile tüm heyecanımızı söndüren bir isim oldu. Ubisoft oyundan WIP oynanış görüntüleri göstereli 3 seneyı geçti ve sonrasında oyuna dair büyük ölçüde bir sessizlik hakim.

Oyun basını yazarlarından Tom Henderson, oyunun şu an geliştirme cehenneminde olduğunu söylüyor.

Özellikle de Michel Ancel'in Ubisoft'tan ayrılmasıyla başlayan süreçte oyunun kreatif yönetiminin ortadan kaybolduğunu, geliştirici ekibin Ubisoft'un oyunu iptal edebileceğinden korktuğunu söylemiş Henderson.

Oyunun şu anda Ubisoft'un gelecek hedeflerine uygun olmadığı, "Skull & Bones 2.0" diye isimlendirildiğini ve her ne kadar ortada resmi bir iptal olmasa da bazı geliştiricilerin her an iptal haberi alabileceklerini düşündüklerini söylüyor.

Açıkçası Beyond Good & Evil'ın büyük bir hayranı olarak bu yeni oyunun son halini gördükten sonra iptal edilse bile pek de önemsemeyeceğimi düşünüyorum. Güzel bir devam oyunu yapmak yerine biraz da para odaklı bir oyun geliştirmeye çalıştılar ve o yüzden durumu şu an tamamen belirsiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum