Bir Dark Souls Oyuncusu Artorias'ı Piyanoyla, Gözü Kapalı, Darbe Almadan Öldürdü

Bu kadarına da pes

Başlığı okuyunca insan gerçekten şaşırıyor değil mi? Hadi darbe almama (no-hit run) turları çok meşhur ve bunu yapan çok sayıda oyuncu var. Farklı farklı kontrolcüler kullananlar da var, o yüzden bir boss'u piyano kullanarak öldürmek de belki çok ilginç gelmemiş olabilir. Ama tüm bunların üstüne boss'u bir de gözü kapalı oynamak, hele ki bu boss'un Knight Artorias olması gerçekten de şapka çıkarılacak bir durum.

Arjantinli yayıncı FryderykG işte bu inanılmaz görevi tamamlayarak DÜNYADA İLK diyerek Twitter'dan paylaştı. Yaptığı işi bir kez daha yazayım size: Kontrolcü olarak piyano kullanarak, gözleri bağlı biçimde, hiç darbe almadan Knight Artorias'ı öldürmek. Bunun kaç deneme aldığını tahmin bile edemiyorum ve açıkçası gözü kapalı halde bunu nasıl başardığını da tam olarak anlayabilmiş değilim :) Boss'un ses efektlerinden ne yapacağını anlıyor olsa gerek, bu bile başlı başına bir başarı.

Knight Artorias'ı bilenler bilir, Dark Souls'un Artorias of the Abyss genişleme paketiyle oyuna eklenen bu boss Dark Souls'un en zorlu boss'larından biridir.

Bazı oyuncular Dark Souls serisine dair bu tür inanılmaz girişimlerde bulunmaya devam ediyorlar. Bakalım bundan sonraki inanılmaz başarı ne olacak?

YORUMLAR
Feyling
23 Nisan 2021 14:14

Yanıt yazıyorsunuz ama göremiyorum. Mesajlara cevap atamama, atmış gözükmesine rağmen görememe sık sık oluyor burada. Sürekli server hatası veriyor.

Feyling
22 Nisan 2021 12:54

Ne var yani, ben de dün gece Pontif Sülivan'ı 2+ summon ile 3. denememde kestim >_<

Parolamı Unuttum