Bir LEGO Assassin’s Creed Oyunu Olsa Nasıl Olurdu?

Assassin’s Creed Revelations LEGO dünyasına taşınırsa...

Çeşit çeşit filmin, süper kahraman hikayesinin LEGO oyunu olarak karşımıza çıktığını düşününce başlıktaki soru da çok uçuk bir soru gibi gelmiyor, öyle değil mi :) Elbette, Ubisoft veya Warner Bros tarafından böyle bir proje duyurulmuş değil. Ama YouTube'da stop-motion videolar paylaşan Productionetilego tarafından hazırlanan bu LEGO Assassin’s Creed videosu gayet hoş görünüyor:

Görüldüğü üzere bu video, Assassin’s Creed Revelations için hazırlanan sinematik tanıtım videosunun (kendisine şuradan ulaşabilirsiniz) legolaştırılmış hali. Aslında Productionetilego, ilk videoyu 2011 yılında hazırlamış (ilk videoya da şuradan ulaşabilirsiniz), ama bu yeni versiyonunu görünce epey mesafe kat edildiği daha iyi anlaşılıyor.

Geminin dalgalar üzerinde seyrinden, finalde gökyüzünde süzülen kartala kadar pek çok detaya dikkat edilmiş, sonuç olarak ortaya gayet keyifli bir video çıkmış. Ne dersiniz, bir LEGO Assassin’s Creed oyunu olsa iyi olur muydu :)

YORUMLAR
emirhan23232323
1 Haziran 2020 13:21

Desteğiniz için teşekkürler.

berkeet50124812
1 Haziran 2020 12:56

Paradox için küçük ama Türk CK severler için büyük bir adım olacak. Tebrikler! 

aesinki
1 Haziran 2020 12:56

Türkçe dil desteğini sabırsızlıkla bekliyorum.Destek olmak için linke tıkladım ama yönlendirmede bir problem var sanırım lütfen düzeltin.

Decypher
aesinki
1 Haziran 2020 13:01

Change.org'un kısaltma linkleri her zaman çalışmayabiliyor, asıl URL ile değiştiriyorum.


onnumara
1 Haziran 2020 12:34

Bu güzel yazı ve destek için minnettarız !

Parolamı Unuttum