Bir Oyuncu, Call of Duty’de Rakiplerini Piyano ile Alt Etmiş

Piano is the new banana!

Call of Duty: Modern Warfare’i oynayabileceğiniz pek çok platform var, haliyle kontrol tercihleriniz de çeşitli. Ama bir piyano kullanmayı düşünür müydünüz, hele de rekabetçi bir oyun içerisindeyken? Belki bizler düşünmüyoruz ama düşünenler varmış.

Redditte ‘grooviehoovie’ rumuzlu kullanıcı, Call of Duty başlığında, bir süredir piyano çalmakta olduğunu söyleyerek bir CoD maçından görüntüler paylaşmış. Görüntülere bakılırsa, piyano kullanarak pek çok rakibini alt etmiş gibi. Paylaşımın altındaki yorumlarda pek çok kullanıcının olaya şüpheyle yaklaştığını da belirtmekte fayda var, sonuçta öyle hemen inanılacak bir durum değil bu, millet sorgulamakta haklı. Ben görüntüyü paylaşıp yorumu size bırakayım.

Piyano kullanarak multiplayer mücadelelerde böyle şov yapmak mümkün mü bilemiyorum, ama son zamanların modası piyano ile çeşitli oyunlarda bu tarz mücadelelere girişmek oldu herhalde. Dün, bir Dark Souls oyuncusunun gözleri kapalıyken piyanoyla Artorias’ı yendiği haberini de gördükten sonra, daha ne yapılabilir ki acaba diye düşünmüştüm. Görülen o ki, daha yeni başlıyormuşuz, bakalım önümüzdeki günlerde ne gibi deneysel çalışmalara şahitlik edeceğiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum