Bir Resident Evil Multplayer Oyunu Daha Geliştiriliyor

Resident Evil Elçileri kapalı betaya davet edildi

Resident Evil serisi, oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olarak 25. yılını geride bırakmaya hazırlanıyor. Görünen o ki Capcom bu yıl dönümünü sadece Resident Evil Village ile geçirmek niyetinde değil; bunun yanına bir de multiplayer oyunu (veya modu) eklemeye hazırlanıyorlarmış.

Capcom tarafından Resident Evil Ambassador grubundaki kullanıcılara gönderilen e-postada; serinin takipçilerinin, 25. Yıldönümü kapsamında bir kapalı betaya davet edildikleri ifade edilirken bu betanın sadece PS4 ve Xbox One için olduğu belirtiliyor. Elbette yeni nesil konsol sahipleri de geriye uyumlulukla katılabilecekler, ancak PC kullanıcıları için en azından şu aşamada böyle bir imkan sunulmamış. İlgili e-postada, bu oyun hakkında daha detaylı bilgilerin 21 Ocak’ta Resident Evil Showcase kapsamında paylaşılacağı da aktarılmış durumda.

Söz konusu olan ayrı bir oyun mu yoksa geçen yıl Resident Evil 3 Remake & Resident Evil Resistance örneğinde gördüğümüz gibi Resident Evil Village’ın yanında gelecek bir ek mod mu olacak, bunu öğrenebilmek için 21 Ocak tarihinde yapılacak sunumu bekliyoruz. Ne dersiniz, bu sefer ilgi çekebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum