Birds of Prey'de Bolca 18+ Sahne Varmış

Margot Robbie setten bildirdi.

DC Evreni içerisinde çok fazla karanlık geçmişe sahip karakter var. Zaten onları bu kadar eşsiz kılan en temel özellik de yaratılan bu karanlık atmosfer. Ancak üzücü bir şekilde Warner Bros.'un DC uyarlamaları bazı istisnalar hariç bu karanlık atmosferi tam anlamıyla beyaz perdeye taşımayı başaramadı. Tabii bunda filmlerden bazılarının 18+ yerine 13+ olarak vizyona girmesinin de payı büyük.

Harley Quinn gibi bir karakteri 18+ olarak yayınlamayınca doğal olarak bazı sansürlere gitmek zorunda kalıyorsunuz, bu da hoş olmuyor. DCEU'da Harley'i canlandıran Margot Robbie de bu durumdan muzdarip. Başarılı aktris yeni filmi  Birds of Prey(and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'in çekimlerinde yaşadıkları zorlukları anlatmış. Ancak Robbie'ye göre bu filmin R-Rated olma ihtimali yüksek. 

ComicBook'a konuşan Robbie, "Bu yaş sınırına uygun hale gelebilmek için kendime oldukça fazla sansür uygulamam gerekiyor. Ayrıca DC Evreni içerisinde bolca karanlık karakter mevcut. Örneğin Huntress'ın çok ciddi bir çocukluk travması ve zihinsel rahatsızlıkları var. Tıpkı Harley gibi. Ancak biz bunların hiçbirini yaşayamadık... Bazen kendinizi sansürlemek adına bu tarz şeylerin derinlerine inmemeniz gerekiyor. Eğer buna dikkat etmezsek işin sonraki kısmında düzenleme aşamasında filmin tonu size yalan söyler." diyerek karakterleri tam anlamıyla yansıtamadıklarını itiraf etmiş.

ComicBook, yaptığı set ziyaretinin ardından filmin kesinlikle 13+ olarak çıkmayacağını belirtmiş. Hatta setin bazı yerlerinde küfürlü panoları görmek bile mümkünmüş. Çoğu repliğin de küfür içerdiği yine gelen haberler arasında. Sadece bu sebep bile filmin 13+ barajından çıkmasına neden oluyor. Belki de Joker'in ardından DC/WB ortaklığı 18+ film yapmak konusunda biraz daha cesaretlenmiştir ve karşımıza yeni karanlık yüzleriyle çıkmaya hazırlanıyorlardır...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum