Black Mirror'ın 5. Sezonundan Üç Ayrı Fragman Geldi

Her bölüm için bir fragman

Geçen hafta Netflix'ten gelen resmi açıklamayla sevilen dizi Black Mirror'ın 5 Haziran'da Netflix ekranlarına döneceğini öğrenmiştik. Dizinin 5. sezonunda yalnızca 3 bölüm bulunacak ve Netflix şimdi de bu üç bölümü de ayrı fragmanlar eşliğinde tanıttı.

İlk bölümün ismi "Smithereens". Bu bölüm mobil uygulamalara olan bağımlılığı konu alacak ve başrollerinde Andrew Scott (Sherlock), Topher Grace (Blackkklansman) ve Damson Idris (The Twilight Zone) yer alıyor.

İkinci bölümün ismi "Rachel, Jack and Ashley, Too". Bu bölümde Miley Cyrus bir pop yıldızını canlandırıyor. Bölümde Cyrus'un ismini ve sesini verdiği robot bebekler ön planda, bu bebeklerden birini satın alan Rachel'ın yaşadığı olayları göreceğiz. Bölümde Rachel'ı Madison Davenport canlandırmış.

Üçüncü ve son bölümün ismi ise "Striking Vipers" ve bölümde daha önce süper kahraman filmlerindeki rolleriyle öne çıkan oyuncular yer alıyor. Avengers'ın yıldızlarından Anthony Mackie, Aquaman'dan Yahya Abdul-Mateen II ve Guardians of the Galaxy'den Pom Klementieff'in oynadığı bu bölümün konusu "yaşamlarının ileriki bir döneminde yeniden bir araya gelen iki okul arkadaşı, hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek bir dizi olayın tetiklenmesine neden olur" şeklinde verilmiş.

Aşağıda bu üç fragmanı da izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum