Black Panther'ın Filmi Oscar Ödülleri İçin Gümbür Gümbür Geliyor

16 dalda birden aday adayı!

 Disney ve Marvel kafayı Oscar Ödülleri'ne takmışa benziyor sevgili Oyungezerler, zira Black Panther tam 16 ana dalda Oscar Aday Adayı. Üstelik Marvel tarihinde ilk defa bir filmi için ödül töreni bütçesi ayırmış. "Bu ne anlama geliyor, neden bu kadar büyük bir olay olsun ki?" diyorsanız da hemen açıklayayım. ABD'nin büyük şehirlerinde ve özellikle Los Angeles'ta korkunç bir reklam savaşı dönüyor efendim. Herkes kendi yapımına ödül aldımak için aklınıza gelebilecek her köşeye, her billboarda, her reklam arasına kendi yapımlarını sıkıştırıyor ve bizi seçin diyor.

Yani korkunç bir bütçeden ve rekabetten bahsediyoruz. Marvel bunu daha önce hiçbir filmi için yapmamıştı ancak Black Panther için sağlam bir bütçe bunun için ayrılmış. Eh 16 farklı dalda Oscar Aday Adayı olmaları da bunun bir diğer kanıtı zaten. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü dışında her ana dalda (ABD yapımı filmler için) en az bir adayları var efendim.

Tam listeyi size şöyle bırakayım siz değerlendirin efendim. En iyi film için Kevin Feige, en iyi erkek oyuncu için haliyle Chadwick Boseman, en iyi yönetmen için Ryan Coogler, en iyi yardımcı kadın oyuncular için Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright ve Angela Bassett var. 

Akadem, Oscar Ödülleri için adayları 7 Ocak 2019 - 14 Ocak 2019 tarihleri arasında yapacağı oylamayla belirleyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum