Black Panther'ın Bol Kostüm Detaylı Yeni Fragmanı Çıktı

Wakanda'ya tatile gidebiliyor muyuz?

Marvel Sinematik Evreni içerisinde şu ana kadar sadece Civil War filminde gözüken ve kısa rolüne rağmen oldukça olumlu tepkiler alan Black Panther'in filmi hakkında uzun zamandır bir haber duymuyorduk. Herkes Thor filmi ile fragman geleceğini düşünürken bir anda yayımlanan fragman kısa sürede günün konusu olmayı başardı.

Neden olmasın ki? Wakanda'yı yakından gördüğümüz, inanılmaz aksiyon sahneleri içeren bir fragman. Michael B. Jordan'ın canlandırdığı Erik Killmonger'ı daha da yakından gördük üstelik. Açıkçası fragman hakkında söyleyebileceğim tek kötü şey Marvel'ın yine filmdeki ana kahramanın aynısının farklı renkli kostümlüsünü baş kötü olarak filme koyması. Daha önce Hulk, Ant-Man, Doctor Strange ve üç Iron Man filminde izlediğim klişe ne yazık ki bu filmde de var. Ama söz konusu Black Panther ve Wakanda olduğu için yine içlerinde en mantıklısı bu duruyor. 

Fakat fragmanın yıldızı kesinlikle Black Panther'in kostümü. Hatta kostümleri. Görebildiğimiz kadarı ile en az iki farklı kostüm yer alıyor. Biri belki babasının giydiği göstümdür ya da Civil War'da giydiği kostümdür bilemeyiz. Fakat film içerisinde kullandığı kostüm gerçekten çizgi romandan frılamış gibi duruyor. Nano teknoloji ile donatılmış vibranyumdan yapılan kostüm filmin yıldızı olacak gibi. Özellikle bol mor efektli gizlilik moduna geçişi enfes olmuş. Aksiyon sahnelerinde kostümün ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Fakat kafama takılan bir soru var. Bildiğiniz gibi Wakanda kralları Black Panther olduklarında sadece Wakanda'da yetişen ve vibranyum sayesinde mutasyona uğramış özel bir bitki sayesine süper güçlere kavuşuyorlar. Bu bitki Erik Killmonger ve T'Challa arasındaki muhabbette önemli bir yere sahip. Acaba onu nasıl verecekler bayağı merak ediyorum. Ya da hiç bahsetmeyip tamamen kostüm üzerinden mi açıklayacaklar güçleri? 

Siz ne düşünüyorsunuz sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum