Black Widow Filmi, Olivier Richters'ı Kadrosuna Kattı

Hollandalı Dev!

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasının ilk filmi Black Widow olacak ve filmin çekimleri halen sürüyor. Şu an için Birleşik Krallık içerisinde devam eden çekimlerde yeni oyuncular da yer alıyor. Bu yeni oyunculardan birisi olan Olivier Ritchers, filmin kadrosunda olduğunu kendi Instagram hesabından duyurdu.

"Hollandalı Dev" lakabıyla da bilinen vücut geliştiricisi 2 metre 18 santimlik boyu ve olağanüstü cüssesiyle dikkat çekiyor. Daha önce çeşitli dizi ve filmlerde ufak rollerin yanı sıra Gangs of London dizisinde Duncan karakterini de canlandıran Richters, 2020 yılında vizyona girecek olan iki filmde yer alacak. Black Widow ve The King's Man filmlerinde rol alacak olan yeni oyuncu bu durumdan dolayı oldukça heyecanlı gözüküyor.


Instagram hesabında paylaştığı gönderinin altına, "Sonunda sizlere söyleyebilirim! Son üç haftadır Birleşik Krallık'ta Black Widow filminde kendi sahnelerimi çekiyorduk. Bu yıl Ocak ayında ilk kez filmlerde rol almaya başladım ve ilk işim The King's Man oldu daha sonra Gangs of London ve şimdi de Black Widow. Eğer 2018 yılında birisi bana film endüstrisine bu şekilde bir başlangıç yapacağımı söyleseydi, ona bir ambulans çağırırdım. Bu benim cüssemle yapmak istediğim bir rüyaydı. 2020 yılında çıkacak işler için sabırsızlanıyorum. Not: Fotoğraf, filmdeki karakterime ait değil." yazdı. 

Hollandalı Dev'in Black Widow filminde nasıl bir karakteri canlandıracağını kestirmek güç değil. Kendisini görünce aklıma Punisher'dan da hatırlayacağımız Russian karakteri geldi, o da tıpkı Olivier gibi oldukça kalıplı bir karakterdi. Frank'e zor anlar yaşatmasıyla ünlenmişti. Bakalım Hollandalı Dev'in karakteri, Natasha'nın iyi tarafına mı denk gelecek, yoksa kötü tarafına mı?

Cate Shortland'in yönetmenliğini yapacağı ve Scarlett Johansson'un yanı sıra Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, Ray Winstone, Liran Nathan ve Olivier Richters gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Black Widow filmi 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
17 Ağustos 2019 03:48

Bu adamdan iyi giant güreşçi olur he, AEW'ya böyle adamlar lazım.

Parolamı Unuttum