Blair Witch'in Resmi Oynanış Fragmanı Bolca Korku Vadediyor

Film gibi oyun olacak

Layers of Fear ve Observer gibi oyunlarıyla tanıdığımız Bloober Team, şimdi de karşımıza Blair Witch Project filminden ilham alan bir oyunla çıkmaya hazırlanıyor bildiğiniz üzere: Blair Witch (yaratıcı isim).

Her ne kadar Bloober Team'in Layers of Fear 2 ile oyuncuları korkutmayı başaramadığını düşünüyor olsam da (detaylarını incelememde belirtmiştim), Blair Witch'ten umutluyum. Sonuçta korku sevenler arasında kült bir film olduğunu söylemek mümkün, özellikle de sonuyla akıllara kazınan bir yapımdı Blair Witch. Filmdeki atmosferi yaratmayı başarırlarsa (ki fragman oldukça iyi görünüyor), oldukça sağlam bir korku oyunuyla karşı karşıya kalacağız demektir.

Bloober Games az önce paylaştığı oynanış videosunu "Işıkları kapatın. Kulaklıklarınızı takın. Black Hills ormanının lanetine hazır olun" sözleriyle tanıtmış.


Lanete hazırsanız siz de kendisini aşağıda izleyebilirsiniz :) Gündüz vakti olduğundan ışıkları kapatamadık ama oynanış videosu yeterince güzel olmuş.

Blair Witch, 30 Ağustos'ta PC ve Xbox One için çıkacak ancak henüz fiyatı belli değil. Steam sayfasını da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum