Blasphemous, 1 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Bunu fazlasıyla hak ettiğine şüphe yok

Blasphemous, piksel piksel grafikleriyle gayet ciddi bir hikaye anlatan, içinde bolca şiddet sahnesi de barındıran, farklı oyun türlerinde ele alınabilecek bir oyundu; Metroidvania da diyebilirdiniz, Souls benzeri bir oyun olarak da nitelendirebilirdiniz. Ama karman çorman bir yapıda değil, farklı türleri başarılı bir şekilde harmanlayan bir yapım olarak çıkmıştı karşımıza.

Bu başarısını satışlarına da yansıtmış, son veriler oyunun gayet iyi bir performans sergilediğini ortaya koyuyor. The Game Kitchen tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Team17’nin üstlendiği oyun; 1 milyon satışı geride bırakmış durumda. Böyle bir bağımsız yapım için gayet iyi bir tablo. Yapımcı ekip de oyunun Twitter hesabından yaptıkları paylaşımla, memnuniyetlerini ifade ediyor ve oyun severlere şükranlarını sunuyorlar.

İspanyol oyun stüdyolarının son yıllarda ortaya koydukları başarılı oyunlar halkasının bir üyesi olan Blasphemous, bundan daha azını da hak etmiyordu bence. Eğer bugüne kadar kendisiyle tanışmamışsanız, bir şans verin derim. Bu vesileyle, bu ay Amazon Prime üyelerine verilen ücretsiz oyunlar arasında yerini aldığını da hatırlatalım. Oynamak isterseniz, hesaplı bir alternatif olarak Prime aboneliğini düşünebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum