Bleach: Rebirth of Souls'tan Yeni Bir Karakter Fragmanı - Yasutora Sado (Chad)

"Ölümcül yumruklara sahip güçlü bir savaşçı"

Bandai Namco, Bleach: Rebirth of Souls tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karakter fragmanlarının yeni konuğu Yasutora Sado ya da diğer adıyla Chad:

Chad, Ölümcül yumruklara sahip bir savaşçı. İmza hareketi "Agresion" ile rakibinin savunması ne durumda olursa olsun çok kuvvetli hasarlar verebiliyor. Rakibi ne kadar yakınındaysa bu saldırının etkisi o kadar yüksek oluyor. "Alerta" ile bu imza hareketinin gücü daha da artırılabiliyor. "Contraataque" da isminden anlaşılabileceği gibi rakibinizin saldırısını engelleyip karşı saldırıya geçmenizi sağlayan hareketi Chad'in.

Chad'in çatışmanın kaderini değiştirmek üzere kullandığı özellik ise "Awakening". Bu özel yeteneği kullandığında Chad'in sol kolu "Brazo Izquierdo Del Diablo" haline geliyor. Böylece 2 kolunu da etkili bir şekilde kullanabilen Chad, çatışmanın gidişatını tersine çevirebiliyor.

Bleach: Rebirth of Souls ile ne zaman buluşacağız, halen belli değil. Fakat bu kadar tanıtımın ardından yakında bir açıklama yapılmasını ve çıkış tarihinin ilan edilmesini bekleyebiliriz. Gamescom'da bir duyuru gelir mi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum