Advertisement

Blizzard Bu Kez De Warcratf'ın Mobil Oyunu İçin Kolları Sıvadı

Ne dersiniz?

Bundan tam üç yıl önce düzenlenen Blizzcon'da Diablo ekibi, ilk mobil girişimleri Immortal'ı olumsuz tepkiler eşliğinde tanıtmıştı. O günden bugüne oyuna karşı duruş tamamen değişti, şimdi hep birlikte heyecanla Immortal'ın çıkmasını bekliyoruz. Yapılan açıklamaya göre Blizzard, mobil oyunlara yatırım yapmaya devam edecek.

Activision-Blizzard yöneticileri, geçtiğimiz yıl Call of Duty serisine uygulanan tekniği sevilen tüm IP'lere uygulama niyetinde.Yani portföyde artık hem oyunun kendisi, hem ücretsiz versiyonu, hem de mobil versiyonu bulunacak.

Diablo Immortal ile ilk adımı atan geliştirici, milyonlarca oyuncuya sahip olan Warcraft ailesini de bu şekilde genişletmek istiyor. Açıklamalara göre Blizzard şu sıralarda "birden fazla" mobil oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu mobil oyunların isimleri ise henüz açıklanmamış durumda. Öte yandan "sevilen IP'ler" dendiğinde listedeki tek eksiğin Overwatch olduğu görülebiliyor.

Kısacası henüz netleşmemiş bir tarihte mobil bir Warcraft oyununa da kavuşmuş olacağız. Bakalım bu oyun hakkındaki ilk detayları Blizzcon 2021 esnasında öğrenebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum