Bloodborne 2, E3 2017'de Duyurulabilir!

Hadi inşallah

Haber hiç de beklemediğimiz bir yerden geldi desek yeridir. Geçtiğimiz senenin en güzel platform oyunlarından biri olan Ori and the Blind Forest'i yaratan Moon Studios'un CEO'su Thomas Mahler NeoGaf'ın aktif kullanıcılarından biri. "Sizce E3'te Bloodborne 2'yi görebilecek miyiz?" sorusu üzerine açılan başlıkta Mahler'in ilgi çekici bir mesajını görüyoruz. Mahler tam olarak şunu söylemiş: "%99 eminim ki göreceğiz :)"

Şimdi bu adam öyle sıradan biri değil, sektörün içinden gelen bir isim dolayısıyla bu tür bilgilere erkenden erişebilmesi çok da tuhaf kaçmaz. Ayrıca "bence göreceğiz" falan da dememiş, gayet de kendinden emin konuşmuş. Mahler'in diğer mesajlarına baktığımda hiç de öyle diğer kullanıcılarla dalga geçen, duygularıyla oynayan falan bir adam da değil. FromSoftware'in de Dark Souls serisinin sonlandığının açıklanmasının ardından yeni projeler üzerinde sıkıca çalıştığını da biliyoruz. Tüm bu veriler biraraya gelince ben de "neden olmasın" diyorum. 

Bloodborne 2015 yılında yayınlanmış ve gerçekten de çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Eninde sonunda bir devam oyununun geleceğinden zaten kuşkumuz yok, hatta bu da bir üçlemeye dönüşebilecek potansiyele sahip. Dolayısıyla umarım Mahler bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyordur ve Bloodborne 2'nin resmi duyurusunu alırız diyorum.

Not: Kullandığım görsel bir hayran tarafından hazırlanmış, yani üzerindeki tarih bir şey ifade etmiyor. Ama sanırım logonun harika göründüğünde hemfikirizdir :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum