Bloodborne PS1 Demake, 31 Ocak'ta PC İçin Yayınlanacak

Tam bir clickbait başlık fırsatı

Clickbait seven bir site olsak bu haberi "Bloodborne PC'ye geliyor" diye yazıp sonrasında da bolca küfür yerdim diye tahmin ediyorum. Aslında yalan değil, PC'ye gelen bir Bloodborne var ama bizim bildiğimiz Bloodborne değil. Bir hayran yapımı. PS1 grafikleriyle yapılmış bir Bloodborne parçası bu :)

Hatırlarsanız bu yılın başında size bu projeden bahsetmiştim. Lilith Walther, Bloodborne'u 20 sene öncesinin konsolunda çalışıyormuş gibi düşük poligonlu grafikler ve mekaniklerle baştan yaratmaya başlamış ve Unreal Engine kullanarak bu projede oldukça güzel ilerlemeler kaydetmişti. İlgili haberi şuradan hatırlayabilirsiniz.

İşte o oyun, ya da tam ismiyle Bloodborne PSX'in 31 Ocak 2022'de yayınlanacağı duyuruldu ve bu duyuruya güzel bir de fragman eşlik ediyor.

Lilith Walther yanlış anlaşılma olmasın diye oyuna dair bazı açıklamalarda bulunmuş.

Oyunda sadece Father Gascoigne'e kadar olan kısım var ama bazı bölgeler geliştirilmiş ve bonus içerikler mevcut. Oyun bir hayran yapımı olduğu için tabii ki ücretsiz, hatta oyun çıktıktan birkaç ay sonra kaynak kodlarını da paylaşacakmış. CRT efektleri tamamen opsiyonel, isterseniz kapatabilecek, isterseniz yoğunluğunu ayarlayabileceksiniz.

Oyun Unreal Engine ile PC için hazırlanmış, yani PS1'de veya emülatörde çalışması mümkün değil.

Gerçek Bloodborne PC'ye gelene kadar sabredemeyecekseniz çıktığında bu şirin yapıma bir göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
creepylord
2 Kasım 2021 09:15

Buram buram Nightmare Creatures kokuyor bu :D Çok benzettim valla.

Parolamı Unuttum