Bloodborne Temalı Bir Saatiniz Olsun İstemez Miydiniz?

Ekrana 300$ atmak isteyenler için

Bloodborne hiç şüphesiz PlayStation 4'ün en iyi exclusive oyunlarından biri ve her öğesiyle From Software kalitesini buram buram yansıtıyor. Oyunun haliyle çok büyük bir de hayran kitlesi mevcut ve zaman zaman bu kitleye yönelik eşyalar görüyoruz. Bu seferki eşyalarımız Japon SuperGroupies koleksiyonundan geliyor ama bunlar öyle basit eşyalar değil. Koleksiyonda son derece şık bir saat, çanta ve cüzdan bulunuyor.

Saatin esin kaynağı Astral Clocktower. Oyuna The Old Hunters DLC'si ile eklenen bu saat kulesinde yine oyunun en iyi boss'larından biri olan Lady Maria ile kapışmıştık. Elbette oyunu bilmeyenler saat ile Bloodborne'un bağlantısını kurmakta zorluk çekebilirler, ama bilenler için saatteki detaylar gerçekten de çok hoş.

Saatin fiyatı 30,000 yen olarak belirlenmiş, yani bizim paramızla yaklaşık 2200 liraya denk geliyor.

Koleksiyondaki diğer ürünler daha ucuz. Bloodborne çantasının iç kısmında kırmızı bir astar kullanılmış ve burada oyunla ilgili kelimeler ve rünler görülüyor. Çantada bir de yine oyunun silahlarından esinlenilmiş bir anahtarlık var ki en çok hoşuma giden kısım da o oldu. Cüzdanda da yine aynı çantada olduğu gibi kırmızı bir iç yüzey kullanılmış ve cüzdanın deri kısmında da yine rünler işlenmiş.

Çantanın fiyatı 13800 yen (1000 tl), cüzdanın fiyatıysa 11800 yen (870 lira).

Koleksiyoncular için oldukça güzel ürünler olmuşlar bence, uluslararası gönderimi de var ama tabii ki fiyatların oldukça tuzlu olduğu da bir gerçek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum